Home » Blogg » Trafikskola för föräldrar i Västerås

Trafikskola för föräldrar i Västerås

För att få vara handledare när ditt barn ska övningsköra finns det krav. Det krävs ett speciellt tillstånd som man kan få via en trafikskola i Västerås.

Barnen växte alldeles för snabbt och för varje år fanns nya äventyr att uppleva tillsammans med dem. Nu hade Andreas son kommit upp i den åldern när det började bli dags att tänka på körkort. Samtalen hade varit igång ett tag nu då sonen Sam egentligen kunnat övningsköra ett tag men Andreas hade förhalat det.

De hade fått körkortstillståndet så att sonen fick köra, men innan det var dags var Andreas tvungen att sätta sig i skolbänken igen. Tanken på vad som skulle hända om han inte klarade kursen gjorde honom vettskrämd, därav fördröjningen. Men nu kunde det inte vänta längre och han lovade att kontakta trafikskolan.

Trafikskolan var riktigt trevlig

När det var dags kändes det som första dagen i skolan och magen vimlade av fjärilar. Men bara efter en liten stund hade han svepts med i lärarens prat och tyckte till sin överraskning att det var roligt. De gick igenom hur han skulle kunna vara den bästa läraren för sin son när de skulle ge sig ut på vägarna.

Nu hade Andreas och Sam varit ute och övningskört många gånger och till och med sonen hade varit imponerad av pappans lugn. Innan de hade gett sig ut första gången hade de pratat om olika situationer som läraren på den trafikskola i Västerås han gått hade lärt honom. Det gjorde att Sam kände sig förberedd och inte var lika nervös.