Om mig

Min reseberättelse

Följ mig på min resa runt världen

Allt möjligt

Den här sidan ska handla om allt möjligt

Den här sidan ska handla om allt möjligt. Vi som ligger bakom texterna som produceras är ett gäng som befinner oss i olika åldrar, som arbetar med olika saker och som befinner oss i olika familjesituationer. Vi har dessutom ganska skilda åsikter rent politiskt.

Låter detta omöjligt? Vi anser att det blir den här sidans stora styrka: vi kommer att kunna erbjuda våra läsare flera olika perspektiv, fler infallsvinklar och därigenom också kunna skapa nya tankar, nya idéer och erbjuda nya lösningar. Målet ska vara att du alltid ska lära dig något nytt.

45

besökta länder

8

missade flyg

6

kontinenter

Tickande bomb

Vi har några saker gemensamt också. Samtliga av oss älskar träning och hälsa, men detta på en mer lagom nivå. Vi vet vilken enorm skillnad daglig träning kan göra, både för kropp och själ. Vi ser med viss oro på hur många idag lever sina liv. Man äter sämre mat, man tränar nästan aldrig och man har samtidigt väldigt stillasittande arbeten.

Vi skulle säga att detta är en tickande bomb och att vi som samhälle måste agera för att ändra på detta. Samma sak gäller för stress. Vi har egentligen alla förutsättningar för att må bättre än tidigare – men allt tyder på att vi mår sämre och att stress, ångest och rena depressioner blir vanligare. Detta vill vi hjälpa till att ändra på.

vardagen

Vi älskar att inreda

En annan sak som förenar oss är att vi älskar våra hem. Vi älskar att inreda, bygga nytt, renovera och skapa nya lösningar. Vi är långt ifrån ensamma om detta. Svensken har aldrig tidigare lagt så mycket tid och pengar på den egna bostaden som idag. Roligt – men även lite oroväckande. Alla kan inte bygga och i och med att det nästan blivit en trend – klarar han av det så gör även jag det – så kan det blir problem. När ska du bygga själv och när ska du ta hjälp? Vi ska titta närmare på detta.

Utöver allt detta så ska vi även skriva om vardagen, om historiska tillbakablickar och om vad framtiden kan ha i sitt sköte. Kort sagt: som läsare ska varje text innehålla en liten överraskning och ge nya lärdomar. Då har vi lyckats.