Home » Blogg » Självsäkert och vackert leende

Självsäkert och vackert leende

Det finns många anledningar till att man inte vill visa sina tänder. Det kan handla om att de är sneda eller att en tand saknas. Men en av de vanligaste orsakerna är att tänderna är missfärgade.

När Maria insåg att hennes nya kompis alltid höll för munnen kunde hon inte låta bli att undra. Kanske hade hon en glugg mellan framtänderna eller saknade en tand. När de hade känt varandra en tid och börjat dela förtroenden kunde hon inte låta bli att fråga.

Det visade sig att vännen, som hette Kim, hade dolt sitt leende i åratal på grund av missfärgningar på tänderna. Hon skämdes så mycket att hon drog sig undan i sociala sammanhang. Maria häpnade över väninnans svar. Hur kunde hon ha gått så länge utan att fixa problemet? Svaret var enkelt, Kim visste inte att hon kunde göra något.

Leendet som skapar självförtroende

Marie gick in på google och sökte på Tandläkare, solna, tandblekning. Sedan visade hon hur Kim genom att boka en tid hos tandläkaren kunde få den hjälp hon längtade efter. Det fanns några olika sätt att göra blekningen på. Kim blev mycket intresserad och med Marias hjälp bokade hon in en tid för konsultation.

En vecka senare skulle de träffas på ett kafé inne i stan. Genast när Maria kom in genom dörren hörde hon väninnans glada röst. Hon tittade in mot ena hörnet och där stod Kim, pratade och gestikulerade inför intresserade åskådare. Borta var hennes tillbakadragna sätt och här stod nu en självsäker och lycklig kvinna. Läs mer om tandläkare på denna sida: solnatandläkarna.se