Home » Blogg » Rusta och matcha passar nästan alla människor

Rusta och matcha passar nästan alla människor

Rusta och matcha kan anpassas till de flesta människor. Det gör att du som har svårighet med språket eller på något annat sätt behöver hjälp kan få det.

Det spelar ingen roll vem du är eller vad du kan sedan tidigare. Med rusta och matcha är det meningen att du ska få hjälp utifrån den situation du befinner dig i. Antingen vill du bara ha ett jobb eller så vill du kanske utbilda dig.

Du kanske är nyinflyttad och inte behärskar svenskan så bra. Då är det mer lämpligt att du först får gå en kurs och lära dig språket innan du tillsammans med din coach letar efter ett lämpligt arbete. Att läsa sig till en utbildning och få ett jobb är möjligt, men det går också att bli lärling på ett företag och på så sätt få lära sig ett yrke.

Rusta och matcha är ett smidigt sätt att söka jobb på

Det finns flera anledningar till att du kan behöva ett nytt jobb. Antingen har du fått sluta för att det inte fanns behov av dig längre. Kanske har den firman du arbetar på gått i konkurs och det finns helt enkelt inget jobb kvar. Eller så har du sagt upp dig.

Arbetsförmedlingens tjänst rusta och matcha är till för att visa dig vägen till ett nytt arbete. Det kan vara ditt allra första arbete någonsin men det kan också vara så att du är i slutfasen av ditt arbetsliv och måste hitta på något helt nytt. Vare sig du vill eller inte. Det bara är så.