Home » Blogg » Målare i Nacka arbetar både inomhus och utomhus

Målare i Nacka arbetar både inomhus och utomhus

När man anlitar en målare i Nacka kan man använda rotavdrag för avdrag på priset för arbetet. Det fungerar både för fasadmålning och tapetsering inomhus.

Martin svängde in på uppfarten, äntligen fredag. Han tittade på huset som stod framför honom. Hur många år hade de bott här nu, han räknade på fingrarna. 14 år. Galet fort hade tiden gått. De flyttade in när de två första var små och innan de båda minsta ens fanns på planeringen.

De kunde inte ha hittat ett bättre hus för dem i Nacka och allt var fräscht när de flyttade in. Nu däremot, när fyra ungar och deras kompisar hade härjat runt så var det mer slitet. Älskat men slitet. De hade insett förra sommaren att färgen på utsidan hade börjat flagna.

Nackas bästa målare

De hade löst pratat om att åtgärda det då. Livet kom dock emellan och det var mer välbehövligt att åka till sommarstugan än att skrapa färg. Han hade sett att grannen längre ner på gatan förra året hade anlitat en målare i Nacka. Martin tog fram mobilen och sökte, det fanns en målare i Nacka som fått väldigt bra recensioner.

Den firman skulle han kontakta på måndag. Martin öppnade bildörren och tog påsen med det klirrande innehållet i handen. Ett glas rött till maten ikväll skulle bli perfekt. Kanske skulle huset passa i en djupröd nyans, funderade han. I helgen skulle de bestämma nyans på huset, det skulle bli bra. Huset skulle äntligen få den kärlek det så väl behövde.