Home » Blogg » Låt en byggfirma fixa altanen

Låt en byggfirma fixa altanen

Kan det vara så att altanbygge är en av svenskarnas favoritsysselsättningar under semestern? Eller ligger det andra orsaker bakom detta eviga snickrande på villorna runt omkring?

När semestern skulle börja planeras hade Brittas tålamod tagit slut. För fjärde året i rad hade Olle planer för semestern, och de involverade altanbygget. Det som aldrig blev färdigt. Virket hade något år blivit liggande. När sommar blev till höst och gick över i vinter låg det kvar ute på backen. När våren kom var det bara att slänga. Hon hade bönat och bett att de skulle be om hjälp och själva åka bort på semester. Men han hade envisats. Så när han skulle åka med jobbet på en längre konferens såg hon sin chans. Hon kontaktade en byggfirma i Stockholm.

Effektiva och proffsiga snickare

Det bästa med att hyra in en byggfirma är att de är proffsiga. De kommer på besök för att se platsen och höra kundens önskemål. Sedan åker de hem till företaget och gör en offert. Alla kostnader på arbete och material räknas ut, oavsett om de gjort arbetet eller om de tagit in en underleverantör. Sedan dras rot-avdraget på 50 procent av på arbetskostnaderna. Offerten godkänns och ett datum sätts. Från den stunden kan man följa arbetet om man vill. Eller bara låta byggfirman sköta bygget.

Visst hade det varit kul att vara en liten fluga på väggen när Olle kommer hem från sin tjänsteresa. En sak kan man iallafall vara säker på. Att han kommer att bli väldigt överraskad. Läs mer om bygg på denna hemsida: byggfirmastockholm.biz