Vinn en Världsklass

Om du vill vinna ett exemplar av min senaste bok Världsklass (uppföljaren till Fröken Europa) behöver du bara kasta om bokstäverna nedan och bilda namnet på en av huvudkaraktärerna. En ledtråd är att han gillar fotboll. 

N A S R E K

Lycka till! 

Hälsningar Kerstin

25 thoughts on “Vinn en Världsklass

 1. Hej kerstin, du kom till vår klass idag på Stockholms Internationella Montessori skolan i Kungsholmen. Jag satt brevid dig idag , du var min fröken när jag var sex år du var min Svenska fröken på Rödebergsklolan.
  Jag älskar dina böcker. bockstäverna NASREK var från karaktären SERKAN som brukar spela fotboll.Jag vet för att jag läste boken med klassen.
  Kära hälsningar Lauren Carera

 2. HEJ!
  Jag har läst Fröken Europa med klassen och tyckte att den var super bra! Det skulle vara hul att läsa den nya boken också!
  Jag tror att namnet är SERKAN

 3. Svaret är Serkan
  Jag vill också hälsa Lauren, Josephine, Noel och Saga!
  Med vänlig hälsning, Vilja Landin

 4. Hej.
  Jag läste precis ut Fröken Europa på 4 dagar (ända tills klockan 11-12). Jag kan inte vänta tills jag får läsa Världsklass!
  Svaret borde vara SERKAN. 😀

 5. Hej Kerstin!
  Jag heter Darya, och du var på min skola Stims under veckan. Jag och min kompis Alva skrev ett brev till dig. Du kanske minns det… Jag ville bara säga att det var super kul att få träffa dig! Själv gillar jag att skriva mycket, och du gav mig väldigt bra skrivar-tips! Jag har läst Fröken Europa och håller på med Världsklass. Den boken är verkligen i världsklass! Hursomhelst skulle jag bli jätte glad av boken. Jag gissar att svaret är SERKAN
  Bokliga hälsningar Darya

 6. Det är Serkan! Det var kul när du kom till klassen idag! Fortsätt skriva böcker, jag vill ha en tredje Lyckosnurran? Jag var han längst back i grå tröja. 😀

 7. hej Kerstin!
  du var i min min klass idag (5a) kl 9:00 och du berättade om dina böcker det var super kul och nu i helgen ska jag gå till biblioteket och låna några av dina böcker.
  namnet blir ju så klart SERKAN, han är med i fröken Europa och Martina är kär i honom.

  mvh Sophie

 8. Hej Kerstin!
  Det var kul att du besökte min skola idag (Franska Skolan)! Svaret är SERKAN!
  Hälsningar
  Agnes

 9. Hej jag heter Marko du var på besök hos oss i sätraskolan och berättade om dina böcker min lärare Malin hade läst ut fröken Europa och jag tyckte att den var så bra att jag skulle vilja fortsätta läsa på boken världsklass

  • Det är Serkan jag skrev lite fel men mvh simona och det var roligt när du komm till vår klass det när roligt att lära känna dig när du berättade om dig själv och hur du blir inspirerad av

 10. hej Kerstin! du var på vår skola igår (sofiaskolan) tyckte din bok värdsklass verkade bra! svar: SERKAN

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *