Skåne

Efter fem dagar i Skåne och träff med barndomsvänner i Köpenhamn (jätteskoj!) är jag nu tillbaka i verkligheten igen. Ingen dålig verklighet just nu. Två morgontimmar på stranden med frukost och dopp. Härligt att sitta och titta ut över Stockholm som vaknar. Därefter storhandling och trillande av köttbullar. Nu har jag skrivit på uppföljaren till Lyckosnurran i två timmar så det är dags att provsmaka köttbullarna. Lussekatten verkar tycka att det är en bra idé…

2 thoughts on “Skåne

    • Vad roligt att de vill läsa mer om Sanna! Jag har just skickat ett förslag till mitt förlag så jag hoppas att uppföljaren ska komma ut i maj. Nattfjärilen heter den. Be eleverna att läsa min andra böcker så länge. De heter Fröken Europa, Loppan och Isprinsessan, Loppan och Ceasar samt Loppan plus minus Steven. Enklast är att låna dem på biblioteket. Hälsa!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *