Sätraskolan

Lördag morgon, sol och fågelkvidevitter runt min balkong. Jag avslutade Läsning Pågår på Sätraskolan i södra Stockholm där jag möttes av två väl förberedda och nyfikna femteklasser. Det kändes som ett väldigt varmt och nyfiket möte! Tack för en trevlig stund tillsammans och låna gärna mina nya böcker!

Jag hoppas att vi ses!

Östermalm

Sitter med min katt i knät och smälter min härliga dag på Östermalm. Tack till eleverna på Carlssons skola och på Hillel (judiska skolan) för intressanta bokprat och idéer till framtida projekt. När jag hade lämnat er satt jag en stund på Dramatens trappa i solen och bara njöt. Så mycket glädje det finns i möten som dessa…

En extra tumme upp för pojken som föreslog att ha bilderna från tidsresorna i svartvitt och de andra i färg. Smart idé! Det ska jag ge som förslag till illustratören till Världsklass (förhoppningsvis blir det samma illustratör som till Fröken Europa)

Vore jättekul om ni hörde av er när ni har läst någon av mina andra böcker! Sköt om er!

Söderskolan i Flen

Nyss hemkommen från en rolig dag på Söderskolan i Flen där fjärde- och femteklassare hade läst min Loppan och Isprinsessan och Fröken Europa. Nu hoppas jag på att många läser även Vinterkarusellen och Lyckosnurran. Skriv gärna till mig här och berätta vad ni tyckte om böckerna…

Läsning pågår

Vilken tur det är att Författarcentrum ordnar Läsning pågår så att jag får komma ut och träffa mina läsare. Igår var jag först på Olovslundsskolan i Bromma och sedan på Backluraskolan. Av eleverna på Olovslundsskolan hade jag fått superfina brev (tack!) och på Backluraskolan fick jag se jättesnygga Europaböcker, inspirerade av min Fröken Europa… Så roligt!